Acer Chromebook 314 CB314-1H-C11A.

Zoek je een laptop met een Intel Celeron processor en een Google Chrome OS besturingssysteem, dan is de Acer Chromebook 314 CB314-1H-C11A. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de Acer Chromebook 314 CB314-1H-C11A. laptop.

De Acer Chromebook 314 CB314-1H-C11A is de perfecte laptop voor al jouw werkzaamheden. Met dit apparaat ga je vanuit de cloud aan de slag en ben je altijd verbonden. De Chromebook is voorzien van Chrome OS. Dit besturingssysteem zorgt ervoor dat je inlogt met je Google account en in online applicaties als Google Docs en Spreadsheets aan de slag gaat. Bovendien is de laptop energiezuinig, zodat je langer kunt werken zonder dat je stroom verbruikt. Een ander voordeel van de Acer Chromebook 314 CB314-1H-C11A is dat je zelfs offline aan de slag kunt. Zo kun je bijvoorbeeld je verslagen schrijven zonder dat je verbonden bent met het internet. Let wel op dat Windows programma's niet werken op een Chromebook. Wil je gebruik maken van Microsoft Office? Dan is het raadzaam om Office 365 aan te schaffen. Onze specialisten geven je hier graag advies over!.

Vergelijk deze Acer NX.HKDEH.005 laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de Acer NX.HKDEH.005 laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Acer NX.HKDEH.005 laptop

BesturingssysteemGoogle Chrome OS
Schermdiagonaal14 inch
Totale opslagcapaciteit64 GB
Videokaart chipsetIntel UHD Graphics 600
ProcessorIntel Celeron
Intern werkgeheugen4 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie

Plus- en minpunten van de Acer NX.HKDEH.005 laptop

Pluspunten

Met een gewicht van 1,5 kilogram kun je deze Chromebook gemakkelijk met je meenemen in een rugzak. Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vettige vingerafdrukken dankzij het antireflecterende scherm. Deze Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door de ingebouwde beveiliging.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Dit Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers kunt bedienen.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.HKDEH.005 laptop

Op welk besturingssysteem draait de Acer Chromebook 314 CB314-1H-C11A. laptop?

De Acer NX.HKDEH.005 draait op Google Chrome OS besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de Acer NX.HKDEH.005 laptop?

De Acer NX.HKDEH.005 laptop heeft een 14 inch scherm.

Wat voor processor heeft de Acer NX.HKDEH.005 laptop?

De Acer NX.HKDEH.005 heeft een Intel Celeron processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de Acer NX.HKDEH.005 laptop?

De Acer NX.HKDEH.005 laptop heeft 4 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de Acer NX.HKDEH.005 laptop?

De Acer NX.HKDEH.005 heeft 64 GB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de Acer NX.HKDEH.005 laptop ingebouwd?

Je vindt een Intel UHD Graphics 600 videokaart chipset in de Acer NX.HKDEH.005 laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de Acer NX.HKDEH.005 laptop?

De Acer NX.HKDEH.005 laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de Acer NX.HKDEH.005 laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de Acer NX.HKDEH.005 laptop is: Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie.