Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL.

Zoek je een laptop met een Intel Core i7 processor en een Windows besturingssysteem, dan is de Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL. laptop.

De Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL is een krachtige laptop voor videobewerking. Dankzij de 12e generatie Intel i7 Quad-core vPro processor kun je hoge prestaties verwachten. Je hebt ook op afstand toegang tot je bestanden als er ooit iets mis is met het besturingssysteem. De combinatie van het 16 gigabyte werkgeheugen en de processor zorgt ervoor dat je probleemloos grote foto- en videobestanden kunt bewerken, terwijl je op de achtergrond andere programma's draait. Veiligheid is ook gegarandeerd met de vingerafdrukscanner en de versleutelde opslag van bestanden op de SSD. Daarnaast is de laptop ook geschikt om in het donker te werken, dankzij het verlichte toetsenbord. De Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL is ideaal voor verschillende doeleinden. Je kunt er e-mails mee versturen, Office programma's gebruiken en met managementsystemen werken. Daarnaast is deze laptop ook geschikt voor videobellen en andere digitale vergaderingen. Voor ontwerpers is de laptop ook een goede keuze. Met programma's zoals Adobe Photoshop maak je prachtige ontwerpen. Ook voor bedrijfsfilms monteren en renderen met programma's als Adobe Premiere Pro is deze laptop perfect. Kortom, de Samsung Galaxy Book2 Business is een veelzijdige laptop met krachtige prestaties..

Vergelijk deze Samsung NP641BEF-KA2NL laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop

BesturingssysteemWindows
Schermdiagonaal14 inch
Totale opslagcapaciteit512 GB
Videokaart chipsetIntel Iris Xe Graphics
ProcessorIntel Core i7
Intern werkgeheugen16 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Plus- en minpunten van de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop

Pluspunten

Met een 12e generatie Intel processor bereik je hogere prestaties en wordt je laptop beter toebereid voor de toekomst dan met oudere generaties

.

Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kun je op afstand inloggen op een andere computer binnen jouw domein

.

Met een Intel Core i7-processor en 16 gigabyte werkgeheugen verwerk je gemakkelijk grote foto- en videobestanden, terwijl je andere programma's in de achtergrond draait.

Minpunten

Als je veel grote videoprojecten werkt, raden wij je minimaal een GTX of RX videokaart aan.

Veelgestelde vragen over de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop

Op welk besturingssysteem draait de Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL. laptop?

De Samsung NP641BEF-KA2NL draait op Windows besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop?

De Samsung NP641BEF-KA2NL laptop heeft een 14 inch scherm.

Wat voor processor heeft de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop?

De Samsung NP641BEF-KA2NL heeft een Intel Core i7 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop?

De Samsung NP641BEF-KA2NL laptop heeft 16 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop?

De Samsung NP641BEF-KA2NL heeft 512 GB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop ingebouwd?

Je vindt een Intel Iris Xe Graphics videokaart chipset in de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop?

De Samsung NP641BEF-KA2NL laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop is: Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik.