Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-32T8.

Zoek je een laptop met een Intel Core i3 processor en een Google Chrome OS besturingssysteem, dan is de Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-32T8. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-32T8. laptop.

De Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-32T8 is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en veelzijdige laptop. Hij is voorzien van een krachtige Intel Celeron N3350 processor met 4GB geheugen en 32GB opslagruimte. Met deze laptop ben je altijd verbonden met het internet en kun je genieten van een soepeler surfervaring. Het 14 inch HD scherm is helder en scherp en heeft een geweldige resolutie van 1366 x 768 pixels. Daarnaast heeft de laptop een vingerafdruklezer voor extra veiligheid. Met het Google Chrome besturingssysteem kun je veel verschillende apps gebruiken. Let er wel op dat niet alle Windows programma's werken op een Chromebook. Wil je gebruikmaken van Microsoft Office? Koop dan een Office 365 abonnement om de browserversies van Word, Excel en PowerPoint te gebruiken. De Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-32T8 is ook voorzien van een USB Type-C poort en een HDMI-poort, waardoor je het scherm gemakkelijk kunt aansluiten op een extern scherm. Daarnaast beschikt de laptop over een webcam, een microfoon en twee 3W stereo speakers, waardoor je video- en audio-conferenties kunt voeren. Bovendien heeft de laptop een lange accuduur, waardoor je lange tijd kunt genieten van al je favoriete apps en programma's..

Vergelijk deze Acer NX.KAKEH.008 laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de Acer NX.KAKEH.008 laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Acer NX.KAKEH.008 laptop

BesturingssysteemGoogle Chrome OS
Schermdiagonaal14 inch
Totale opslagcapaciteit128 GB
Videokaart chipsetIntel Iris Xe Graphics
ProcessorIntel Core i3
Intern werkgeheugen8 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie

Plus- en minpunten van de Acer NX.KAKEH.008 laptop

Pluspunten

Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en heeft ingebouwde beveiliging waardoor deze minder vatbaar is voor virussen

.

Met een Intel Core i3 processor en 8 gigabyte werkgeheugen kunt u gemakkelijk multitasken tussen verschillende applicaties die tegelijk gebruikt worden

.

Deze Vero is een duurzame keuze, dankzij het kwikvrije scherm en het gebruik van gerecycled plastic en duurzaam verpakkingsmateriaal.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Hebben Chromebooks geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.KAKEH.008 laptop

Op welk besturingssysteem draait de Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-32T8. laptop?

De Acer NX.KAKEH.008 draait op Google Chrome OS besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de Acer NX.KAKEH.008 laptop?

De Acer NX.KAKEH.008 laptop heeft een 14 inch scherm.

Wat voor processor heeft de Acer NX.KAKEH.008 laptop?

De Acer NX.KAKEH.008 heeft een Intel Core i3 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de Acer NX.KAKEH.008 laptop?

De Acer NX.KAKEH.008 laptop heeft 8 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de Acer NX.KAKEH.008 laptop?

De Acer NX.KAKEH.008 heeft 128 GB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de Acer NX.KAKEH.008 laptop ingebouwd?

Je vindt een Intel Iris Xe Graphics videokaart chipset in de Acer NX.KAKEH.008 laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de Acer NX.KAKEH.008 laptop?

De Acer NX.KAKEH.008 laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de Acer NX.KAKEH.008 laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de Acer NX.KAKEH.008 laptop is: Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie.