HP 15s-fq5975nd.

Zoek je een laptop met een Intel Core i7 processor en een Windows besturingssysteem, dan is de HP 15s-fq5975nd. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de HP 15s-fq5975nd. laptop.

De HP 15s-fq5975nd is een 15 inch laptop die sterk genoeg is voor multitasking en foto- en videobewerking. De laptop is uitgerust met de 12e generatie Intel Core i7 processor, waardoor je hoge prestaties behaalt zonder beperkt te worden door oudere generaties. Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart kun je grote foto- en videobestanden bewerken, terwijl je tegelijkertijd tussen zware programma's switchen. De laptop is duurzaam in gebruik omdat de toetsen gemaakt zijn van gerecycled plastic. Met de HP Fast Charge technologie laad je de lege accu binnen 45 minuten tot 50 procent op, zodat je snel weer draadloos aan de slag kunt. Ook wanneer je de laptop mee naar buiten neemt op een zonnige dag, heb je geen last van lichtinval dankzij het anti-reflecterende scherm. Voor wat betreft de prestaties, is deze laptop geschikt voor internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken en foto's bewerken. Voor video's bewerken is de laptop ook geschikt voor, maar voor 3D ontwerpen maken en grote videobestanden snel renderen, heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig. Voor gamen heb je minimaal een GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart nodig..

Vergelijk deze HP 6R1J9EA#ABH laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de HP 6R1J9EA#ABH laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de HP 6R1J9EA#ABH laptop

BesturingssysteemWindows
Schermdiagonaal15,6 inch
Totale opslagcapaciteit1 TB
Videokaart chipsetIntel Iris Xe Graphics
ProcessorIntel Core i7
Intern werkgeheugen16 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Plus- en minpunten van de HP 6R1J9EA#ABH laptop

Pluspunten

Met een 12e generatie Intel Core i7 processor bereikt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendig dan met oudere generaties

.

Met HP Fast Charge kan je je laptop weer opladen tot 50 procent binnen ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verder kunt gaan. De toetsen van deze laptop zijn gemaakt van gerecycled plastic, wat deze laptop toekomstbestendig en duurzaam maakt om te gebruiken.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is om het toetsenbord af te lezen in het donker.

Veelgestelde vragen over de HP 6R1J9EA#ABH laptop

Op welk besturingssysteem draait de HP 15s-fq5975nd. laptop?

De HP 6R1J9EA#ABH draait op Windows besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de HP 6R1J9EA#ABH laptop?

De HP 6R1J9EA#ABH laptop heeft een 15,6 inch scherm.

Wat voor processor heeft de HP 6R1J9EA#ABH laptop?

De HP 6R1J9EA#ABH heeft een Intel Core i7 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de HP 6R1J9EA#ABH laptop?

De HP 6R1J9EA#ABH laptop heeft 16 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de HP 6R1J9EA#ABH laptop?

De HP 6R1J9EA#ABH heeft 1 TB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de HP 6R1J9EA#ABH laptop ingebouwd?

Je vindt een Intel Iris Xe Graphics videokaart chipset in de HP 6R1J9EA#ABH laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de HP 6R1J9EA#ABH laptop?

De HP 6R1J9EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de HP 6R1J9EA#ABH laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de HP 6R1J9EA#ABH laptop is: Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken.