HP Chromebook x360 14a-ca0940nd.

Zoek je een laptop met een Intel Celeron processor en een Google Chrome OS besturingssysteem, dan is de HP Chromebook x360 14a-ca0940nd. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de HP Chromebook x360 14a-ca0940nd. laptop.

HP Chromebook x360 14a-ca0940nd is een indrukwekkend apparaat dat een uitstekende combinatie geeft van functionaliteit en stijl. Het is een veelzijdige laptop die zeer geschikt is voor het dagelijks gebruik. Het heeft een krachtige Intel® Core™ processor, een verbluffend 14 inch Full HD touchscreen met IPS technologie en een afneembaar toetsenbord met een korte activeringsweg. Het apparaat heeft ook een lange batterijduur waardoor je langer productief kan blijven. Het beschikt ook over een beveiligingschip waardoor je je data en privacy kan beschermen. Het heeft ook een geïntegreerde Google Assistant die je helpt om sneller productief te zijn. Daarnaast is het een zeer dun en licht apparaat, waardoor het makkelijk is om mee te nemen. De HP Chromebook x360 14a-ca0940nd draait op het Chrome OS, dit is een besturingssysteem van Google dat is ontworpen om je de best mogelijke ervaring te bieden. Het maakt gebruik van de Google Cloud waarmee je je bestanden en documenten gemakkelijk kan delen en opslaan. Let op: Windows programma's werken niet op een Chromebook. Koop Office 365 als je gebruik wil maken van Microsoft Office..

Vergelijk deze HP 6H7Z0EA#ABH laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de HP 6H7Z0EA#ABH laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de HP 6H7Z0EA#ABH laptop

BesturingssysteemGoogle Chrome OS
Schermdiagonaal14 inch
Totale opslagcapaciteit64 GB
Videokaart chipsetIntel UHD Graphics 600
ProcessorIntel Celeron
Intern werkgeheugen4 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg

Plus- en minpunten van de HP 6H7Z0EA#ABH laptop

Pluspunten

Een Chromebook gaat een hele dag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder kwetsbaar voor virussen dankzij ingebouwde beveiliging

.

Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet

.

Met HP Fast Charge kun je jouw laptop weer op 50 procent opladen in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verder kunt gaan.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Het scherm van 14 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor films kijken of grafische toepassingen is een klein scherm minder geschikt. Het scherm van 14 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor het kijken van films of het gebruiken van grafische applicaties is een klein scherm minder geschikt.

Veelgestelde vragen over de HP 6H7Z0EA#ABH laptop

Op welk besturingssysteem draait de HP Chromebook x360 14a-ca0940nd. laptop?

De HP 6H7Z0EA#ABH draait op Google Chrome OS besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de HP 6H7Z0EA#ABH laptop?

De HP 6H7Z0EA#ABH laptop heeft een 14 inch scherm.

Wat voor processor heeft de HP 6H7Z0EA#ABH laptop?

De HP 6H7Z0EA#ABH heeft een Intel Celeron processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de HP 6H7Z0EA#ABH laptop?

De HP 6H7Z0EA#ABH laptop heeft 4 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de HP 6H7Z0EA#ABH laptop?

De HP 6H7Z0EA#ABH heeft 64 GB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de HP 6H7Z0EA#ABH laptop ingebouwd?

Je vindt een Intel UHD Graphics 600 videokaart chipset in de HP 6H7Z0EA#ABH laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de HP 6H7Z0EA#ABH laptop?

De HP 6H7Z0EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de HP 6H7Z0EA#ABH laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de HP 6H7Z0EA#ABH laptop is: Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg.