HP OMEN 17-ck2980nd.

Zoek je een laptop met een Intel Core i7 processor en een Windows besturingssysteem, dan is de HP OMEN 17-ck2980nd. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de HP OMEN 17-ck2980nd. laptop.

Met de 17 inch HP OMEN 17-ck2980nd gaming laptop heb je alles wat je nodig hebt voor het spelen van zware games. De RTX 4080 videokaart, de 13e generatie Intel Core i7 processor en het 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen bieden je de kracht en snelheid om de nieuwste games te spelen en te streamen in full HD. Het anti-ghosting toetsenbord met aanpasbare RGB verlichting per toets reageert op meerdere aanslagen tegelijk, zodat je nooit een commando mist. Het scherpe QHD beeldscherm heeft een verversingssnelheid van 165 hertz, waardoor je ook snel bewegende beelden vloeiend weergeeft. Met de OMEN Tempest Cooling technologie voorkom je oververhitting van je laptop, zodat je ook in het heetst van de strijd je hoofd koel houdt. Met de 1 terabyte M.2 SSD is er voldoende ruimte om ongeveer 20 games te installeren. Daarnaast is deze OMEN laptop ook duurzaam met het gebruik van gerecycled plastic en aluminium. Let er wel op dat je de oplader altijd aansluit tijdens het gamen. Anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg..

Vergelijk deze HP 7P6R2EA#ABH laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de HP 7P6R2EA#ABH laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de HP 7P6R2EA#ABH laptop

BesturingssysteemWindows
Schermdiagonaal17,3 inch
Totale opslagcapaciteit1 TB
Videokaart chipsetNVIDIA GeForce RTX 4080
ProcessorIntel Core i7
Intern werkgeheugen32 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Plus- en minpunten van de HP 7P6R2EA#ABH laptop

Pluspunten

Speel zware spellen op 60 fps en stream je gameplay in full hd met de RTX 4080 videokaart, de i7 processor en het 32 GB werkgeheugen

.

Het anti-ghosting toetsenbord met per toets aanpasbare RGB-verlichting reageert op meerdere toetsaanslagen tegelijk en mist nooit een commando

.

Het 165 hertz beeldscherm laat snel bewegende beelden vloeiend weergeven, wat handig is bij het spelen van snelle shooters.

Minpunten

Door het grote 17 inch formaat en het gewicht van 2,78 kilogram is het minder gemakkelijk om deze laptop mee te nemen in je rug- of laptoptas

.

Wel raden we aan om een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor te gebruiken voor het ontwerpen van 3D modellen in software zoals Unreal Engine.

Veelgestelde vragen over de HP 7P6R2EA#ABH laptop

Op welk besturingssysteem draait de HP OMEN 17-ck2980nd. laptop?

De HP 7P6R2EA#ABH draait op Windows besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de HP 7P6R2EA#ABH laptop?

De HP 7P6R2EA#ABH laptop heeft een 17,3 inch scherm.

Wat voor processor heeft de HP 7P6R2EA#ABH laptop?

De HP 7P6R2EA#ABH heeft een Intel Core i7 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de HP 7P6R2EA#ABH laptop?

De HP 7P6R2EA#ABH laptop heeft 32 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de HP 7P6R2EA#ABH laptop?

De HP 7P6R2EA#ABH heeft 1 TB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de HP 7P6R2EA#ABH laptop ingebouwd?

Je vindt een NVIDIA GeForce RTX 4080 videokaart chipset in de HP 7P6R2EA#ABH laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de HP 7P6R2EA#ABH laptop?

De HP 7P6R2EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de HP 7P6R2EA#ABH laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de HP 7P6R2EA#ABH laptop is: Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken.