HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA.

Zoek je een laptop met een AMD Ryzen 7 processor en een Windows besturingssysteem, dan is de HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA. laptop.

Met de HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA heb je een professionele laptop in je handen. Deze laptop beschikt over een krachtige AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte DDR4 werkgeheugen waarmee je foto's bewerkt in Photoshop en video's in Adobe Premiere Pro. Ook voor het werken aan documenten in Microsoft Word is deze laptop uitermate geschikt. Met zijn gewicht van 1,38 kilogram en zijn compacte formaat neem je de laptop gemakkelijk mee. Ook is de laptop voorzien van een lage halogeen gehalte in het materiaal waardoor deze HP een duurzame keuze is. Je bestanden zijn goed beschermd met deze ProBook. Je logt veilig en snel in via gezichtsherkenning of met de vingerafdrukscanner. Daarnaast is de laptop beveiligd met een eenjarige HP Wolf Pro Security licentie waarmee je bestanden goed beschermd zijn tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Met Windows 10 Pro kun je op afstand verbinding maken met de systemen op kantoor en zijn je bestanden beter beveiligd. Ook is de laptop militair getest en morsbestendig. Onze specialist beveelt deze laptop aan voor e-mails versturen, Office programma's en werken met managementsystemen, video-bellen voor digitale vergaderingen en andere..

Vergelijk deze HP 5N4R5EA#ABH laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de HP 5N4R5EA#ABH laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de HP 5N4R5EA#ABH laptop

BesturingssysteemWindows
Schermdiagonaal14 inch
Totale opslagcapaciteit512 GB
Videokaart chipsetAMD Radeon Graphics
ProcessorAMD Ryzen 7
Intern werkgeheugen16 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Plus- en minpunten van de HP 5N4R5EA#ABH laptop

Pluspunten

Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en je kunt via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein. Deze ProBook heeft een laag halogeengehalte, wat de laptop duurzaam in gebruik maakt. Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere externe aanvallen.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is om het toetsenbord in het donker af te lezen.

Veelgestelde vragen over de HP 5N4R5EA#ABH laptop

Op welk besturingssysteem draait de HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA. laptop?

De HP 5N4R5EA#ABH draait op Windows besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de HP 5N4R5EA#ABH laptop?

De HP 5N4R5EA#ABH laptop heeft een 14 inch scherm.

Wat voor processor heeft de HP 5N4R5EA#ABH laptop?

De HP 5N4R5EA#ABH heeft een AMD Ryzen 7 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de HP 5N4R5EA#ABH laptop?

De HP 5N4R5EA#ABH laptop heeft 16 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de HP 5N4R5EA#ABH laptop?

De HP 5N4R5EA#ABH heeft 512 GB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de HP 5N4R5EA#ABH laptop ingebouwd?

Je vindt een AMD Radeon Graphics videokaart chipset in de HP 5N4R5EA#ABH laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de HP 5N4R5EA#ABH laptop?

De HP 5N4R5EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de HP 5N4R5EA#ABH laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de HP 5N4R5EA#ABH laptop is: Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik.