HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA.

Zoek je een laptop met een AMD Ryzen 7 processor en een Windows besturingssysteem, dan is de HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA. laptop.

De HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA is een professionele laptop die je veel capaciteit biedt. Met de AMD Ryzen 7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen is deze laptop krachtig genoeg voor foto- en videobewerking. Ondersteund door Windows 10 Pro heb je de mogelijkheid om je bestanden beter te beveiligen en op afstand verbinding te maken met systemen op kantoor. Bovendien geef je jezelf extra veiligheid met een jaarlicentie voor HP Wolf Pro Security. De HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA is ook ideaal voor gebruik in lichte ruimtes. Je kunt het 15 inch beeldscherm met een helderheid van 400 nits duidelijk zien, doordat het anti-reflecterend is. Daarnaast is de laptop morsbestendig, waardoor hij minder snel beschadigd raakt. Verder is deze laptop duurzaam, doordat er bij de productie minder schadelijke halogeenstoffen zijn gebruikt. Je kunt inloggen met de infraroodcamera, die je ook gerust afschermt met het webcam schuifje. Kortom, een laptop die met zorg is gemaakt voor professioneel gebruik..

Vergelijk deze HP 5N4S1EA laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de HP 5N4S1EA laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de HP 5N4S1EA laptop

BesturingssysteemWindows
Schermdiagonaal15,6 inch
Totale opslagcapaciteit512 GB
Videokaart chipsetAMD Radeon Graphics
ProcessorAMD Ryzen 7
Intern werkgeheugen16 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Plus- en minpunten van de HP 5N4S1EA laptop

Pluspunten

Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto's en video's en multitask je tussen zware programma's. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is het toetsenbord te lezen in het donker

.

Voor het ontwerpen van 3D-projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9-processor en een RTX, Quadro of RX-videokaart nodig. Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is om het toetsenbord in het donker af te lezen.

Veelgestelde vragen over de HP 5N4S1EA laptop

Op welk besturingssysteem draait de HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA. laptop?

De HP 5N4S1EA draait op Windows besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de HP 5N4S1EA laptop?

De HP 5N4S1EA laptop heeft een 15,6 inch scherm.

Wat voor processor heeft de HP 5N4S1EA laptop?

De HP 5N4S1EA heeft een AMD Ryzen 7 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de HP 5N4S1EA laptop?

De HP 5N4S1EA laptop heeft 16 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de HP 5N4S1EA laptop?

De HP 5N4S1EA heeft 512 GB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de HP 5N4S1EA laptop ingebouwd?

Je vindt een AMD Radeon Graphics videokaart chipset in de HP 5N4S1EA laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de HP 5N4S1EA laptop?

De HP 5N4S1EA laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de HP 5N4S1EA laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de HP 5N4S1EA laptop is: Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik.