HP Spectre x360 16-f1990nd.

Zoek je een laptop met een Intel Core i7 processor en een Windows besturingssysteem, dan is de HP Spectre x360 16-f1990nd. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de HP Spectre x360 16-f1990nd. laptop.

Met de HP Spectre x360 16-f1975nd heb je een uiterst veelzijdige laptop. Of je hem nu als laptop of als tablet wilt gebruiken, met één simpele klik is het mogelijk. De laptop heeft een 12e generatie Intel Core i7 processor, wat garant staat voor een hoge prestatie en een lange levensduur. Daarnaast heeft deze laptop het Intel Evo label, wat betekent dat de laptop zowel snel als energiezuinig is. De behuizing van de laptop is gemaakt van gerecycled materiaal, wat duurzaamheid ondersteunt. Het WQUXGA OLED beeldscherm geeft een scherpe resolutie en Corning Gorilla Glass beschermt het scherm tegen krassen. De Intel Arc A370M videokaart zorgt ervoor dat je foto's en video's snel gerenderd worden. Verder heeft de laptop een 1 terabyte SSD voor opslag van bestanden. Met de veilige en snelle inlogmogelijkheid van de laptop ben je zo aan de slag..

Vergelijk deze HP 6P0C0EA#ABH laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de HP 6P0C0EA#ABH laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de HP 6P0C0EA#ABH laptop

BesturingssysteemWindows
Schermdiagonaal16 inch
Totale opslagcapaciteit1000 GB
Videokaart chipsetIntel Arc A370M
ProcessorIntel Core i7
Intern werkgeheugen32 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken

Plus- en minpunten van de HP 6P0C0EA#ABH laptop

Pluspunten

Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet

.

=> Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet. Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is

.

=> Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is. Het WQUXGA OLED beeldscherm zorgt voor een 4 keer zo scherp beeld als een full hd scherm en laat realistische kleuren zien

.

=> Het WQUXGA OLED beeldscherm zorgt voor een 4 keer zo scherp beeld als een full hd scherm en laat realistische kleuren zien.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen numeriek toetsenbord, waardoor je cijfers en formules moeilijker invoert.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0C0EA#ABH laptop

Op welk besturingssysteem draait de HP Spectre x360 16-f1990nd. laptop?

De HP 6P0C0EA#ABH draait op Windows besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de HP 6P0C0EA#ABH laptop?

De HP 6P0C0EA#ABH laptop heeft een 16 inch scherm.

Wat voor processor heeft de HP 6P0C0EA#ABH laptop?

De HP 6P0C0EA#ABH heeft een Intel Core i7 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de HP 6P0C0EA#ABH laptop?

De HP 6P0C0EA#ABH laptop heeft 32 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de HP 6P0C0EA#ABH laptop?

De HP 6P0C0EA#ABH heeft 1000 GB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de HP 6P0C0EA#ABH laptop ingebouwd?

Je vindt een Intel Arc A370M videokaart chipset in de HP 6P0C0EA#ABH laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de HP 6P0C0EA#ABH laptop?

De HP 6P0C0EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de HP 6P0C0EA#ABH laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de HP 6P0C0EA#ABH laptop is: Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken.