HP VICTUS 15-fb0977nd.

Zoek je een laptop met een AMD Ryzen 7 processor en een Windows besturingssysteem, dan is de HP VICTUS 15-fb0977nd. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de HP VICTUS 15-fb0977nd. laptop.

Laat je favoriete games tot leven komen op de 15 inch HP Victus 15-fb0977nd. Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart kun je games op de hoogste instellingen spelen. In de OMEN Gaming Hub kun je de prestaties van je laptop in de gaten houden. De 1 terabyte SSD biedt genoeg ruimte om je games op te slaan. Door de verversingssnelheid van 144 hertz krijg je vloeiende beelden. Streamen is geen enkel probleem dankzij de AMD Ryzen 7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen. Bovendien is de laptop duurzaam omdat het toetsenbord en de speakerbehuizing zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Ook in het donker kun je met het wit verlichte toetsenbord in stijl verder gamen. Let op: om de best mogelijke prestaties te behalen, sluit je de oplader altijd aan tijdens het gamen. Anders is de batterij binnen enkele uren leeg. Onze gaming laptop specialist adviseert deze laptop voor het bewerken van foto's en video's. Streamen kan ook. Kortom, met de HP Victus 15-fb0977nd heb je de beste gaming ervaring! Laat je favoriete games stralen op de 15 inch HP Victus 15-fb0977nd. Voorzien van een NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart, ben je verzekerd van een ultieme gaming ervaring. In de OMEN Gaming Hub kun je de prestaties van je laptop in de gaten houden. Met een 1 terabyte SSD heb je voldoende ruimte om je games op te slaan. Met een verversingssnelheid van 144 hertz bekijk je vloeiende beelden. Door de AMD Ryzen 7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen kun je streamen zonder problemen. Verder is de laptop duurzaam doordat het toetsenbord en de speakerbehuizing zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Met het wit verlichte toetsenbord kun je ook in het donker in stijl verder gamen. Let op: om de best mogelijke prestaties te behalen, sluit je de oplader altijd aan tijdens het gamen. Anders is de batterij binnen enkele uren leeg. Onze gaming laptop specialist adviseert deze laptop voor het bewerken van foto's en video's. Streamen kan ook. Kortom, met de HP Victus 15-fb0977nd heb je de beste gaming erv..

Vergelijk deze HP 6P0M7EA#ABH laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de HP 6P0M7EA#ABH laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de HP 6P0M7EA#ABH laptop

BesturingssysteemWindows
Schermdiagonaal15,6 inch
Totale opslagcapaciteit1 TB
Videokaart chipsetNVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
ProcessorAMD Ryzen 7
Intern werkgeheugen16 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Plus- en minpunten van de HP 6P0M7EA#ABH laptop

Pluspunten

Speel middelzware games met 60 fps, stream je gameplay in full hd met de RTX 3050 Ti videokaart, de Ryzen 7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen

.

Het 144 hertz beeldscherm geeft snelle bewegingen vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters

.

Wissel snel tussen verschillende game modi en houd je prestaties in de gaten met de HP OMEN Gaming Hub.

Minpunten

Voor het spelen van zware games raden we minimaal een RTX 3070 of RX 6700 videokaart aan

.

Voor het spelen van VR games en het ontwerpen van 3D modellen raden we een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor aan.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0M7EA#ABH laptop

Op welk besturingssysteem draait de HP VICTUS 15-fb0977nd. laptop?

De HP 6P0M7EA#ABH draait op Windows besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de HP 6P0M7EA#ABH laptop?

De HP 6P0M7EA#ABH laptop heeft een 15,6 inch scherm.

Wat voor processor heeft de HP 6P0M7EA#ABH laptop?

De HP 6P0M7EA#ABH heeft een AMD Ryzen 7 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de HP 6P0M7EA#ABH laptop?

De HP 6P0M7EA#ABH laptop heeft 16 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de HP 6P0M7EA#ABH laptop?

De HP 6P0M7EA#ABH heeft 1 TB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de HP 6P0M7EA#ABH laptop ingebouwd?

Je vindt een NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart chipset in de HP 6P0M7EA#ABH laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de HP 6P0M7EA#ABH laptop?

De HP 6P0M7EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de HP 6P0M7EA#ABH laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de HP 6P0M7EA#ABH laptop is: Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken.