HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA.

Zoek je een laptop met een Intel Core i7 processor en een Windows besturingssysteem, dan is de HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. laptop.

De HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA is een perfecte laptop voor zakelijk gebruik. Hij heeft een 16 inch scherm en weegt slechts 1,47 kilogram. De laptop is voorzien van een 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen. Dit maakt het mogelijk om zwaardere programma's zoals Premiere Pro te gebruiken voor videobewerking en industrieel ontwerpen. Ook is de NVIDIA Quadro T500 videokaart perfect voor het bewerken van 2D en 3D objecten in software als AutoCAD. Verder heeft deze HP een lage halogeengehalte en is de speakerbehuizing en de verpakking gemaakt van gerecycled materiaal. De HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA is uitgerust met een vingerafdrukscanner voor snel en veilig inloggen. Ook bevat de laptop een webcam schuifje om je camera af te schermen. Daarnaast voorkom je dat je bestanden in de verkeerde handen vallen door Windows 10 Pro te gebruiken en kun je op afstand verbinding maken met systemen op kantoor. De laptop is bovendien morsbestendig, waardoor je geen zorgen hoeft te maken als je per ongeluk iets over je toetsenbord morst. Onze specialist beveelt deze laptop aan voor het versturen van e-mails..

Vergelijk deze HP 6B8D7EA#ABH laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de HP 6B8D7EA#ABH laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de HP 6B8D7EA#ABH laptop

BesturingssysteemWindows
Schermdiagonaal16 inch
Totale opslagcapaciteit512 GB
Videokaart chipsetNVIDIA Quadro T500
ProcessorIntel Core i7
Intern werkgeheugen16 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Plus- en minpunten van de HP 6B8D7EA#ABH laptop

Pluspunten

Deze Probook is een duurzame keuze dankzij de luidsprekerbehuizing en verpakking, die gemaakt zijn van gerecycled materiaal, en het lage halogeengehalte in de laptop

.

Je kunt video's bewerken en industriële ontwerpen maken met software zoals Premiere Pro en AutoCAD, dankzij de krachtige processor en videokaart

.

Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beschermd en je kunt via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Om game design en 3D animatie uit te voeren in zware 3D software heb je minimaal een i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.

Veelgestelde vragen over de HP 6B8D7EA#ABH laptop

Op welk besturingssysteem draait de HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. laptop?

De HP 6B8D7EA#ABH draait op Windows besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de HP 6B8D7EA#ABH laptop?

De HP 6B8D7EA#ABH laptop heeft een 16 inch scherm.

Wat voor processor heeft de HP 6B8D7EA#ABH laptop?

De HP 6B8D7EA#ABH heeft een Intel Core i7 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de HP 6B8D7EA#ABH laptop?

De HP 6B8D7EA#ABH laptop heeft 16 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de HP 6B8D7EA#ABH laptop?

De HP 6B8D7EA#ABH heeft 512 GB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de HP 6B8D7EA#ABH laptop ingebouwd?

Je vindt een NVIDIA Quadro T500 videokaart chipset in de HP 6B8D7EA#ABH laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de HP 6B8D7EA#ABH laptop?

De HP 6B8D7EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de HP 6B8D7EA#ABH laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de HP 6B8D7EA#ABH laptop is: Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik.