HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA.

Zoek je een laptop met een Intel Core i7 processor en een Windows besturingssysteem, dan is de HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA. laptop.

De HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA is een krachtige laptop met een 15 inch scherm waarmee je grafische bewerkingen en industrieel ontwerpen kunt uitvoeren. Met deze laptop heb je ook geen zorgen meer over je privacy. Je krijgt namelijk een eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security waarmee je laptop en gegevens beschermd worden tegen virussen en phishing aanvallen. Met Windows 10 Pro krijg je op afstand toegang tot de systemen op kantoor en zijn je bestanden beter beveiligd. Je kunt veilig en snel inloggen met de vingerafdrukscanner of infraroodcamera. Met de 12e generatie Intel Core i7 processor en het 32GB DDR5 werkgeheugen bewerk je zonder haperingen foto's en video's. De NVIDIA RTX A1000 videokaart zorgt ervoor dat je foto's en video's snel renderen en je 2D en 3D objecten kunt bewerken in AutoCAD. De laptop is ook morsbestendig dankzij het lage halogeen gehalte in het materiaal van de laptop. Onze specialisten bevelen deze laptop aan voor het versturen van e-mails, Office programma's en het werken met managementsystemen en voor videobellen voor digitale vergaderingen en andere..

Vergelijk deze HP 6B8B2EA#ABH laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de HP 6B8B2EA#ABH laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de HP 6B8B2EA#ABH laptop

BesturingssysteemWindows
Schermdiagonaal15,6 inch
Totale opslagcapaciteit512 GB
Videokaart chipsetNVIDIA RTX A1000
ProcessorIntel Core i7
Intern werkgeheugen32 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Plus- en minpunten van de HP 6B8B2EA#ABH laptop

Pluspunten

Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Met de snelle processor en videokaart edit je video's en industriële ontwerpen in software zoals Premiere Pro en AutoCAD. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en is het mogelijk om via Remote Desktop in te loggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Voor game design en 3D animatie met zware 3D software heb je minimaal een i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

.

Als je grote hoeveelheden bestanden opslaat, raakt de 512 gigabyte SSD relatief snel vol en heb je extra opslagruimte nodig.

Veelgestelde vragen over de HP 6B8B2EA#ABH laptop

Op welk besturingssysteem draait de HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA. laptop?

De HP 6B8B2EA#ABH draait op Windows besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de HP 6B8B2EA#ABH laptop?

De HP 6B8B2EA#ABH laptop heeft een 15,6 inch scherm.

Wat voor processor heeft de HP 6B8B2EA#ABH laptop?

De HP 6B8B2EA#ABH heeft een Intel Core i7 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de HP 6B8B2EA#ABH laptop?

De HP 6B8B2EA#ABH laptop heeft 32 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de HP 6B8B2EA#ABH laptop?

De HP 6B8B2EA#ABH heeft 512 GB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de HP 6B8B2EA#ABH laptop ingebouwd?

Je vindt een NVIDIA RTX A1000 videokaart chipset in de HP 6B8B2EA#ABH laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de HP 6B8B2EA#ABH laptop?

De HP 6B8B2EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de HP 6B8B2EA#ABH laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de HP 6B8B2EA#ABH laptop is: Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik.