HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA.

Zoek je een laptop met een Intel Core i7 processor en een Windows besturingssysteem, dan is de HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA. wellicht een geschikte laptop voor jou. Lees bij ons alles wat je moet weten over de HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA. laptop.

De HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA is een professionele laptop met veel kracht, perfect geschikt voor video-bewerking en industrieel ontwerpen. Met een 12e generatie Intel Core i7 processor, 32GB DDR5 werkgeheugen en een NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti videokaart ben je verzekerd van een vlotte prestatie. Ook de beveiliging is van top kwaliteit. Je krijgt namelijk een eenjarige licentie voor HP Wolf Pro Security, waarmee je je laptop en data beschermt tegen virussen en phishing aanvallen. Je maakt met Windows 10 Pro op afstand verbinding met de systemen op kantoor en logt veilig en snel in via de vingerafdrukscanner of infraroodcamera. De HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA heeft een unieke 15 inch behuizing met een scherm van 16 inch. Hierdoor geniet je van meer schermruimte dan een 15 inch laptop, zonder dat je extra gewicht meedraagt. De laptop is bovendien morsbestendig en is gemaakt van materiaal met een lage halogeengehalte. Kortom, met deze ZBook ben je verzekerd van krachtige prestaties, veiligheid en een moderne, compacte look..

Vergelijk deze HP 62U44EA#ABH laptop met de andere laptops op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de HP 62U44EA#ABH laptop en de specificaties die belangrijk zijn voor de juiste laptop voor jou.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de HP 62U44EA#ABH laptop

BesturingssysteemWindows
Schermdiagonaal16 inch
Totale opslagcapaciteit512 GB
Videokaart chipsetNVIDIA GeForce RTX 3070
ProcessorIntel Core i7
Intern werkgeheugen32 GB
Type usb-aansluitingStandaard usb-A, Usb-C
Aanbevolen voor gebruikFilms kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Plus- en minpunten van de HP 62U44EA#ABH laptop

Pluspunten

Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen infecties en andere aanvallen van buitenaf. Je bewerkt video's en industriële ontwerpen in software als Premiere Pro en AutoCAD door de snelle processor en videokaart. Je maakt video's en industriële ontwerpen met software als Premiere Pro en AutoCAD mogelijk dankzij de snelle processor en videokaart. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein. Op Windows 10 Pro worden je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer in jouw domein.

Minpunten

Voor game design en 3D animatie in zware 3D software heb je minimaal een i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen webcam schuifje, waardoor je de camera niet afschermt na het videobellen. Voor game design en 3D animatie in zware 3D software heb je minimaal een i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen webcam schuifje, waardoor je de camera niet kunt afschermen na het videobellen.

Veelgestelde vragen over de HP 62U44EA#ABH laptop

Op welk besturingssysteem draait de HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA. laptop?

De HP 62U44EA#ABH draait op Windows besturingssysteem.

Hoeveel is het schermdiagonaal van de HP 62U44EA#ABH laptop?

De HP 62U44EA#ABH laptop heeft een 16 inch scherm.

Wat voor processor heeft de HP 62U44EA#ABH laptop?

De HP 62U44EA#ABH heeft een Intel Core i7 processor.

Hoeveel intern werkgeheugen heeft de HP 62U44EA#ABH laptop?

De HP 62U44EA#ABH laptop heeft 32 GB intern werkgeheugen.

Hoeveel is de totale opslagcapaciteit van de HP 62U44EA#ABH laptop?

De HP 62U44EA#ABH heeft 512 GB aan totale opslagcapaciteit.

Welke videokaart chipset zit er in de HP 62U44EA#ABH laptop ingebouwd?

Je vindt een NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart chipset in de HP 62U44EA#ABH laptop.

Welke usb-aansluiting heeft de HP 62U44EA#ABH laptop?

De HP 62U44EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting of aansluitingen: Standaard usb-A, Usb-C.

Voor welk gebruik is de HP 62U44EA#ABH laptop geschikt?

Het aanbevolen gebruik voor de HP 62U44EA#ABH laptop is: Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik.